top of page
  • Writer's pictureAMIRELS

Dušas kabīne - kā izvēlēties ĪSTO?

Šveices ražotājs SanSwiss ir specializējies dušas kabīņu ražošanā un to izstrādē iegulda daudz resursu. SanSwiss dušas kabīnes ir izcilas visos aspektos, jo tām ir gaumīgs dizains, daudzveidīgi tehniskie risinājumi un nevainojama kvalitāte, jo ikviens elements ir pārdomāts līdz sīkākajai niansei.


Dušas kabīnes ar elegantu, izmalcinātu un askētisku dizainu.

SanSwiss dušas kabīnes ir radītas tiem, kuri spēj novērtēt kvalitāti. Iekārtojot vannasistabu, dušas kabīni vajadzētu uztvert kā telpas interjera sastāvdaļu. SanSwiss dušas kabīņu dizains tiek izstrādāts Francijā un tiek veidots tā, lai dušas kabīni varētu pieskaņot interjeram, un ar tās palīdzību radītu niansētu noskaņu vannasistabā.


SanSwiss dizains ir daudzveidīgs un piedāvā gan klasiskus, gan oriģinālus risinājumus, kā arī ieskicē drosmīgas modernākā dizaina tendences. Šī iemesla dēļ SanSwiss piesaista dizaineru uzmanību, jo dušas kabīņu plašajā klāstā arī profesionāļi atrod ko jaunu un iedvesmojošu. SanSwiss dizainā dominē elegants, izsmalcināts un askētisks stils. Dušas kabīnēm ir rūpīgi pārdomātas detaļas, kas piešķir izstrādājumam īpašu eleganci un statusu.


Iedvesmojošs askētiskas elegances paraugs ir PUR sērija. Uzlūkojot šīs dušas kabīnes, nav šaubu, ka kvalitāte un dizains ir cenas vērti. https://www.sanswiss.lv/en/products/shower-enclosures/pur


Ražotāja klāstā ir sērijas, kurās dominē mūsdienīgs dizains, materiāli un krāsas. Piemēram, BLACK LINE sērijā https://www.amirels.lv/sanswiss ir elegants dizains, dušas kabīnes ar matētiem, melniem profiliem. Latvijā šī sērija ir īpaši iecienīta, iespējams, tāpēc, ka izstrādājumu dizains ir ekskluzīvs, bet cena - samērīga.


Savukārt WHITE LINE sērijā https://www.sanswiss.lv/en/white-line ir dušas kabīnes ar šobrīd aktuālajiem baltas krāsas profiliem, kādus piedāvā pavisam nedaudz ražotāju.


SanSwiss jaunums ir Gold sērija – tās ir dušas kabīnes ar zelta krāsas profiliem: https://www.sanswiss.lv/en/gold-line


Savukārt Cadura sērijas klāstā https://www.sanswiss.lv/en/products/shower-enclosures/cadura noteikti ir jāielūkojas tiem, kuri meklē nestandarta dušas kabīnes risinājumu.


Dušas kabīnes kvalitātes kritēriji - komforts un ilgmūžība.

Kritērijs, pēc kā var spriest par dušas kabīnes kvalitāti ir - cik ērti ir to lietot un cik laika ir jāvelta tās kopšanai. Uzstādot SanSwiss dušas kabīni, par tās kopšanu nebūs jādomā, jo dušas kabīnes konstrukcija, materiāli, papildelementi ir izvēlēti un izveidoti tā, lai uz virsmām nepaliktu nospiedumi un neveidotos nosēdumi.


Protams, dušas kabīnes kvalitātes kritērijs ir ilgmūžība. SanSwiss dušas kabīne arī pēc piecu septiņu gadu lietošanas izskatīsies kā jauna. Optimālais tās kalpošanas laiks ir apmēram 10 -15 gadi un ilgāk. Amirels VANNU  •  DUŠU • STUDIJĀ pirmā SanSwiss dušas kabīne tika pārdota pirms četriem gadiem. Pircējs izvēlējās vienu no ekskluzīvākajiem modeļiem, un viņa uzstādījums bija augsta kvalitāte un izcils dizains. Šis pircējs joprojām ir ļoti apmierināts ar iegādāto dušas kabīni un ir kļuvis par zīmola SanSwiss cienītāju un Amirels pastāvīgo klientu.


Amirels VANNU  •  DUŠU • STUDIJA speciālisti ir sava aroda profesionāļi un santehnikas jomā specializējas jau 15 gadu. Speciālisti ikvienam interesentam sniedz konsultācijas, kuru mērķis ir nevis ieteikt dušas kabīni, ko būtu izdevīgāk pārdot, bet to dušas kabīni, kas patiešām pilnībā apmierinās pircēja vēlmes un izcili kalpos.


Dušas kabīne var ietekmēt vannasistabas telpas funkcionalitāti, kā arī vizuāli to mainīt, piemēram, padarīt plašāku, garenāku u.tml.


Pirms iegādājaties dušas kabīni, ir ieteicams aplūkot dažādus tehniskos risinājumus un atrast tieši to, kas vislabāk der telpai. SanSwiss klāstā ir tehniskie risinājumi visdažādākajām situācijām, piemēram, dažāda veida profilu stiprinājumi, regulēšanas iespējas u.c. Ļoti plašas iespējas ir arī materiālu – stiklu un profilu- izvēlē, kurus pēc pasūtījuma var veidot dažādās krāsās.


Ja ir nepieciešama nestandarta izmēra dušas kabīne, SanSwiss klāstā, visticamāk, atradīsiet tieši to, ko meklējat. Ražotājs piedāvā dažādus dušas kabīņu durvju risinājumus: veramas durvis, kas montējamas no labās vai kreisās puses, kā arī dušas kabīnes durvis, kas veras uz iekšpusi. Šis ir ļoti ērts risinājums situācijās, ja dušas kabīnei var atvēlēt ļoti maz vietas. Savukārt bīdāmas walking tipa dušas kabīnes durvis ir izmantojamas, ja nepieciešama dušas kabīne ar īpaši plašu ieeju. Ražotāja klāstā ir arī dažāda izmēra durvis, kā arī dušas kabīnēm tiek izmantoti risinājumi, lai to ekspluatācija būtu īpaši droša gan bērniem, gan senioriem.


Svarīgi fakti par ražotāju SanSwiss:

  • SanSwiss ir Šveices ražošanas uzņēmums, kas ietilpst Ronal Group sastāvā ar dušas kabīņu ražotnēm Francijā un Čehijā.

  • SanSwiss rūpīgi seko, lai ražošanas procesā tiktu ievēroti visi kvalitātes standarti. Piemēram, produktu izstrādes procesā atsevišķas tehniskās detaļas, kā arī gatavie izstrādājumi tiek svērti, lai ar grama precizitāti pārliecinātos, ka ražošanas procesā izstrādājumam ir pilnībā izmantots kvalitātes standartos noteiktais materiāls.

  • SanSwiss ir atbildīgs ražotājs, kuram primārais ir radīt izcili kvalitatīvu un tehniski inovatīvu produkciju.

Amirels VANNU  •  DUŠU • STUDIJA ir SanSwiss oficiālais pārstāvis Latvijā, kurš SanSwiss dušas kabīnes Latvijas tirgū piedāvātā jau četrus gadus. Zīmīgi, ka SanSwiss dušas kabīņu pārdošanas apjoms katru gadu pieaug , kas liecina par zīmola dinamisko attīstību.


Amirels VANNU  •  DUŠU • STUDIJĀ ir aplūkojami atsevišķi SanSwiss dušas kabīņu modeļi, kā arī šeit ir iespējams veikt dušas kabīņu pasūtījumu tieši no ražotāja.

426 views0 comments
bottom of page