top of page
  • Writer's pictureAMIRELS

HERBEAU - franču aristokrātiskais šarms vannasistabas un virtuves dizainā. Radīts, lai iemīlētos!

Ja vēlaties patiesi ekskluzīvu, oriģinālu un skaistu dizainu, dvēseli dziļi un personīgi uzrunās franču zīmola HERBEAU aprīkojums vannasistabai un virtuvei. Ar gadsimtu tradīciju iedvesmu veidotajās kolekcijās ikviens elements izstaro personīgumu, mājas siltumu, īpašo franču izsmalcināto gaumi un talantu ikvienu lietu radīt ar mīlestību.


Zīmols, kura vērtība pārdzīvojusi gadsimtu.

Amirels Vannu∙Dušu∙Studija salona konsultante Sandra Preisa atklāj, ka mūsdienās HERBEAU zīmolu izvēlas dizaineri un interjeristi, kas rada unikālus interjerus, kā arī ekskluzīvu telpu īpašnieki un apsaimniekotāji, kas spēj novērtēt klasisku franču dizainu un meklē īstas vannasistabas un virtuves interjera pērles


HERBEAU zīmola klāstā ietilpst pilnībā viss nepieciešamais, lai aprīkotu vannasistabu – izlietnes, vannas, podi, jaucējkrāni, vannasistabas mēbeles un citi aksesuāru elementi. Kā arī zīmols izstrādā virtuvei paredzētas kolekcijas, tajās bagātīgi izmantojot misiņu un citus augstvērtīgus materiālus.


Ražotāja unikālajā piedāvājumā ir īpašas kolekcijas nelielām telpām, piemēram, Powder room. Tas ir aprīkojums telpai, kur var saposties pirms lielā iznāciena vai balles starplaikos nopūderēt deguntiņu.


Powder room kolekcijā var būt iekļauta gracioza izlietnīte, elegants kosmētikas galdiņš, spogulis un citi dizaina elementi.


HERBEAU dvēsele ir tā zīmols. Ekskluzīvs jau vien ir tā vēsturiskums - zīmols ir vairāk kā gadsimtu sens, radīts 1857. gadā.


Jau piektajā paaudzē HERBEAU savās rokās tur vienas dzimtas pārstāvji, rūpīgi glabājot senās tradīcijas un visaugstāko kvalitāti.

Tieši tādēļ ikviens izstrādājums ir mūžīga vērtība, kā neatkārtojams un unikāls mākslas darbs.


Laikā, kad pasaulē valda masveida ražošana, HERBEAU izstrādājumi tiek izcelti un godināti sava dizaina un kvalitātes dēļ. To apliecina tas, ka HERBEAU vannasistabas, virtuves un īpašo Couture ® - virtuves un vannas armatūras līniju ierīko pasaules dārgākajās telpās, kā arī prezentē populārākajās izstāžu zālēs ASV un Kanādā.


Franču aristokrātiskais šarms

HERBEAU dizainam piemīt īpašs šarms, kurā izpaužas franču aristokrātiskais un vēsturiskais stils. Vannasistabas un virtuves izstrādājumu kolekcijas vizuāli ir kā atdzimušas no kādas senas franču aristokrātu pils vai ārpilsētas rezidences.


Īpašs akcents ir gleznojumi uz keramikas, kas ir roku darbs. Tajos ir atspoguļoti zināmu franču mākslinieku sižeti vai arī vēsturiski sižeti. Gleznojumi tiek radīti ar īpašu tehnoloģiju – tie tiek iededzināti keramikā. Ražotājs gleznojumiem dod mūža garantiju – pie nosacījuma, ka tiks nodrošināta atbilstoša kopšana.


Pēc pasūtītāja vēlmēm gleznojumus var veidot vienkrāsainus vai daudzkrāsainus, uz izvēlētajiem vannasistabas vai virtuves dizaina priekšmetiem.


Jāuzsver gan, ka HERBEAU izstrādājumi arī bez apgleznojumiem izskatās ļoti glīti un ir ekskluzīvs interjera papildinājums.


HERBEAU zīmola klāstā ir arī mūsdienīga dizaina kolekcijas, kurās modernais tiek akcentēts ar senatnīgiem elementiem.


Modernā dizaina kolekcijas pamatā tiek orientētas uz Amerikas tirgu, jo šajā valstī atrodas pašlaik lielākā HERBEAU zīmola filiāle.


Zīmola HERBEAU izstrādājumi harmoniski iederas muižās, pilīs un citās vēsturiskajās ēkās, kur ir vēlme un nepieciešamība izcelt un saglabāt vēsturisko stilu. Šos vannasistabas un virtuves izstrādājumus lieliski var pieskaņot jūgendstila interjeram. Tad tos var izvēlēties ar atbilstošas krāsas, piemēram, ar kobaltziliem gleznojumiem vai arī pilnīgi baltus, ļaujot gaismai spēlēties dekoratīvajos reljefos.


Ekskluzīvi līdz dvēseles dziļumiem

Par HERBEAU produkciju ar tīru sirdsapziņu var teikt – tā ir patiesi ekskluzīva. Ražošanā tiek izmantots roku darbs. Santehnika tiek ražota nelielās partijās, pielietojot vēsturiskas un tradīcijām bagātas metodes, piemēram, kolekcijās ir metālkalumi - ar rokām kaltas vannas un izlietnes, keramikas izstrādājumi u.c.


HERBEAU piedāvā iespēju pašam izveidot dizainu. Jūs varat izvēlēties vēlamo izmēru jebkuram elementam – līdz pat ūdens krāna snīpītim. Ļoti bagātīgā izvēlē tiek piedāvāti metāla pārklājumi, tie pieejami 12 dažādu veidu.


Izvēloties pārklājumu, izstrādājumus var gaumīgi pieskaņot kopējam telpas interjeram.

Ikvienam HERBEAU izstrādājumam ir perfekta vizuālā kvalitāte, kā arī tehniski un funkcionāli tie atbilst augstākajām prasībām.


Uzņēmums ļoti rūpīgi seko līdzi, lai ikviens pasūtījums tiktu izpildīts nevainojami. Ja tiek konstatēts, ka partijā ir vismazākās neatbilstības pasūtījumam, ražotājs to izgatavo no jauna.


Ražotāja produkcija ir sertificēta Eiropā, tā atbilst Eiropas kvalitātes standartiem.


Izvēloties HERBEAU, Jūs varat būt pilnīgs drošs, ka vannasistabas vai virtuves aprīkojums tiks radīts tieši Jums. Ražotāja noliktavās nekas netiek uzglabāts. Jums paredzēto kolekciju sāks ražot pēc tam, kad būsiet veicis pasūtījumu.


Tieši tādēļ, ka Jūsu pasūtījums ir ekskluzīvs, tāda vairs nebūs nevienam, rūpīgi apdomājiet ikvienu detaļu. Ja ražošanas process ir sākts, pasūtījumā nav iespējams veikt izmaiņas.


HERBEAU klāsts ir tik tiešām daudzveidīgs gan dizaina, gan materiālu ziņā, ikviens izstrādājums ir kā unikāls mākslas darbs, kuru ir vērts redzēt.


Aicinām Jūs apskatīt dzīvē šī unikālā zīmola priekšmetus un detalizētāku informāciju gūt santehnikas salonā Amirels ∙ Vannu∙Dušu∙Studijā.



211 views0 comments
bottom of page