top of page
  • Writer's pictureAMIRELS

ROTH - STEINBERG - TECE

ROTH

Mūsu klientu laika gaitā testētais un klientu pārbaudītais zīmols ROTH https://www.roth-czech.cz/lv piedāvā jūsu uzmanībai savu intresantāko starp dušas durvīm – kolekciju KINEDOOR LINE https://www.roth-czech.cz/kinedoor-line--4 . Izturīgi ritentiņi un liela telpa ir šīs sērijas galvenās priekšrocības.

Ražotājs piedāvā risinājumus pat pat 2 metri platām nīšam. Tas viss ir iespējams, pateicoties lielu kinētisko rullīšu izmantošanai un klusai darbībai ar minimālu piepūli atverot dušas durvis 8 mm stikla biezumā.

Bīdāmo durvju standarta izmērs no 1150mm līdz 2010mm ir lieliski piemērots dušai nišā un kombinācijā ar vienu vai pat divām sānu sienām neatkarīgai dušas zonai.





STEINBERG

Lielisks partneris jūsu jaukajam vannas istabas dizainam ir Vācijas augstākās klases zīmola STEINBERG https://www.steinberg-armaturen.de/en/ dušas sistēma SERIE 390 (https://www.steinberg-armaturen.de/en/shower-set/390-2700).

Dušas galva 300x300mm metāla izpildijumā, termostats, rokas duša, stikla plaukts uz regulatoriem – visi šie elementi palīdzēs radīt ideāli komfortablus lietošanas apstākļus.

Ekonomiskais termostats regulē ne tikai Jūsu izvēlētās ūdens temperatūras noturību, bet arī nodrošina lielisku plūsmas aerāciju, kas palīdz samazināt ūdens patēriņu, saglabājot to pašu dušas efektivitāti.

Dušas galvas - gan augšējā, gan rokas - ir aprīkotas ar īpašām silikona strūklām, kuras ir viegli notīrīt ar vienu kustību un nesavāc lieko aplikumu pat no cietākā ūdens.

Ja hroma apdare šķiet pārāk parasta, pievērsiet uzmanību melnajam matētam variantam https://www.steinberg-armaturen.de/en/series-390-shower-set/390-2700-S – šīs sistēmas līniju stingrība un izsmalcinātība izskatīsies vēl labāk samtainā kontrasta apdarē.






TECE

Pareizas ūdens notekas problēmu viegli atrisina Vācijas labākais zīmols TECE (https://www.tece.com/lv), pateicoties jaunajai drenāžas sistēmu sērijai TECEdrainprofile (https://www.tece.com/lv/kanalizacijas-sistemas/tecedrainprofil-dusasprofils)

Pateicoties šiem profiliem, vairs nav nepieciešams drenāžas kanāla malās likt flīžu fragmentus. Dušas profils optimāli iekļaujas dušas telpā, kad tas ir nogriezts vēlamajā garumā. Tas arī vienkāršo montāžu un tīrīšanu – pateicoties pārdomātām detaļām, tīrība tiek uzturēta ar minimālu piepūli.

Vienkāršais vairāku elementu modulārais risinājums atvieglo izvēli, jo jums ir dažādas uzstādīšanas iespējas: sienas līmenī, blakus sienai vai telpas vidū.

Redzamie nerūsējošā tērauda elementi, kas pārklāti ar PVD tehnoloģiju. Rezultāts ir skaidrs: pārklātām virsmām ir izcila krāsu un spīduma kvalitāte, kā arī uzlabota nodilumizturība un skrāpējumiem. Papildus standarta hroma apdarei jūs varat viegli izvēlēties rozā zelta, zelta vai melnas krāsas divās faktūrās - pulētas vai matētas.




4 views0 comments

Recent Posts

See All

BRUMA

bottom of page